Wie zijn wij?

Wij, Pim Hermans (28) en Andries de Boer (28), zijn de oprichters van Web Revolutions. In 2005 ontwikkelde wij tijdens onze VWO opleiding onze eerste website voor een klant. Sindsdien houden wij ons, naast onze huidige studie bedrijfswetenschappen (VU Amsterdam), bezig met het ontwikkelen van websites. Dit doen wij met passie, vreugde en plezier!

Wij richten ons met name op het MKB en particulieren. Deze markt is interessant omdat het ons de kans biedt interactief en persoonlijk om te gaan met de klant, terwijl wij professionaliteit waarborgen.

Bent u geïnteresserd in een op maat gemaakte website? Neem dan contact met ons op. Via een gratis intake gesprek kunnen wij uw wensen bespreken en u naderhand een offerte sturen. Na goedkeuring zullen we beginnen met het daadwerklijk ontwerpen van uw website. Dit alles voor een concurrerende prijs.

Heeft u geen zin in het administratieve regelwerk rondom uw site? Geen probleem! Wij regelen al uw registraties voor o.a. domeinnamen en hosting pakketten. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij voor u het onderhoud plegen aan uw website. Tegen een voordelig uurtarief houden wij uw website up to date. Veel van onze klanten ervaren deze service als erg prettig.

          Laatste project
   
 
 
Stichting 'Vrienden van Beth Shalom'
  Website van de stichting 'Vrienden van Beth Shalom'.

Meer projecten >
© webrevo.nl Home - Portfolio - Contact - Sitemap